Infoisinfo Nederland

Freeride Bike Shop BV
Fiets in Sittard

www.freeride.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 046 458 121?

Adres

Rijksweg Zuid 212. P.C. 6134AG, Sittard, Limburg.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Freeride Bike Shop BV

Winkel in Sittard, Adressen in Sittard, Reparatie in Sittard, Recreatie in Sittard

Je kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreide collectie fietsen. De zadelpositie wordt met het Bike Adjustment Device gecontroleerd. .
In onze modern uitgeruste werkplaats kunt u terecht voor alle voorkomende fietsreparaties. Uitgebreid is onze collectie E-bikes. .
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren, gediplomeerde monteurs die regelmatig workshops bijwonen om up to date te blijven. Wij streven ernaar dat u binnen 8 uur na aanlevering van uw reparatie weer op pad kunt. Van tassen en manden, tot fietscomputers enz. .

Omdat de juiste fietsinstelling afhankelijk is van zowel uw biometrische gegevens als ook uw gewenste zithouding, fietspompen, kinderzitjes, regen- en wielerkleding, raden wij u aan uw fiets altijd door ons in te laten stellen. Natuurlijk wordt er eerst vooraf een prijsopgave gemaakt. .
Indien gewenst staat er zelfs een gratis leenfiets voor u klaar (afspraak). .

De zadelhoogte wordt altijd als eerste punt ingesteld. Een juiste fietsinstelling verbetert de krachtoverdracht en vermindert de risico´s voor uw gezondheid. .
Zadelhoogte. .

De zadelpositie (zadelterugstand) is bepalend voor het goede gevoel van krachtoverdracht op de crank tijdens het fietsen. van SQ Lab, wordt tot boven op het verhoogde zitgedeelte gemeten. Bij ergonomische stapzadels, bijv. Gemeten wordt de zadelhoogte vanaf het hart van de trapas tot aan de bovenkant van het zadel (in het midden). Daarnaast verhoogt het uw fietsplezier! .
Zadelterugstand. .

De afstand tussen het zadel en het stuur is afhankelijk van de lengte van uw bovenlichaam en de gekozen zitpositie. De hoek moet optimaal zijn voor de gehele crankbeweging (360 graden). De zadelhoogte wordt met het Bike Adjustment Device gecontroleerd. .
Afstand tussen zadel en stuur. .

Ook voor alle accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Van race, trendy Stads-, mountaibike, recreatie- tot kinderfiets. Deze maat wordt gemeten tussen
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag Gesloten
   Dinsdag 9:00 18:00
   Woensdag 9:00 18:00
   Donderdag 9:00 20:00
   Vrijdag 9:00 18:00
   Zaterdag 9:00 17:00
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Freeride Bike Shop BV (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe